Home » EXCLUSIVITATE DE ULTIMA ORĂ ! Azi, un al treilea năsăudean a aflat că e infectat cu coronavirus. Are 24 de ani și a fost carantinat la Colibița

EXCLUSIVITATE DE ULTIMA ORĂ ! Azi, un al treilea năsăudean a aflat că e infectat cu coronavirus. Are 24 de ani și a fost carantinat la Colibița

Publicat de Radu SÎRBU
9238 Vizualizari

Se înmulțesc cazurile confirmate de coronavirus la nivelul județului nostru. Cel mai recent caz, al șaselea, este un tânăr de 24 de ani din Năsăud, care a lucrat în construcții chiar în metropola italiană Milano și s-a întors acasă, cu avionul pe data de 15 martie, întrucât hotelul unde locuiau s-a închis. Alături de acest tânăr au mai călătorit în aceeași aeronavă alți 3 colegi de muncă, conjudețeni care unul este tot din Năsăud și ceilalți doi din Bistrița.

Responsabili social la gândul că trebuie să-și protejeze familiile rămase acasă, băieții au anunțat autoritățile din BN încă de la plecarea din Italia, astfel că de pe aeroportul din Cluj-Napoca au fost preluați de o ambulanță și transportați la un centru de carantină organizat la Colibița. În data de 17 martie, respectivilor li s-au prelevat probe pentru a fi testați de Coronavirus iar în aceată dimineață năsăudeanul de 24 de ani a primit rezultatul ca fiind pozitiv, ceilalți trei rămânând în așteptare pentru a afla rezultatele testului.

Confirmatul cu COVID-19 a fost transportat și internat, conform procedurilor, la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Vă vom ține la curent cu evoluția aceestor cazuri.

La ora actuală, în BN sunt 6 cazuri, dintre care 3 sunt din Năsăud (tineri de 19, 24 și 32 de ani), unul din Salva (51 de ani) și doi din Reteag (un cuplu, ambii soți având 36 de ani).

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"