Home » EXCLUSIVITATE: Elicoperul SMURD a avut două intervenții, în această dimineață, la Năsăud pentru transportul unor bolnavi cu crize acute de inimă

EXCLUSIVITATE: Elicoperul SMURD a avut două intervenții, în această dimineață, la Năsăud pentru transportul unor bolnavi cu crize acute de inimă

Publicat de Radu SÎRBU
2185 Vizualizari

Două diagnostice de infarcturi miocardice acute constatate de medicii Spitalului Orășenesc ”Dr. George Trifon” Năsăud, în această dimineață, au necesitat intervenția elicopterului SMURD la Năsăud, pentru transportul celor doi bolnavi pe calea aerului la o clinică de specialitate din Târgu Mureș.

Primul caz, înregistrat la primele ore ale dimineții, a fost al unei doctorițe de familie din Năsăud, Lilica T. – în vârstă de 67 de ani, care după ce a fost stabilizată a fost preluată de aeronava SMURD din ambulanța de Terapie Intensivă Mobilă de pe stadionul de fotbal ”Progresul” din localitate.

O oră mai târziu, procedura s-a repetat în cazul unei crize severe de inimă suferite de un bărbat de 50 de ani din Feldru – Ioan G., și acesta fiind transportat la Târgu Mureș.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"