Home » (FOTO) Dezinfecție totală în comuna Coșbuc

(FOTO) Dezinfecție totală în comuna Coșbuc

Publicat de Radu SÎRBU
1384 Vizualizari

Astăzi, în contextul pandemiei cu noul coronavirus, primarul Ioan Pavelea a pus în practică efectuarea unei dezifencții mecanizate a spațiilor publice din comuna Coșbuc.

După cum ne-a anunțat edilul este vorba de măsuri suplimentare de igienizare a domeniului public, astfel încât toate spaţiile exterioare să fie cât mai sigure pentru cetăţenii comunei Coșbuc! Dezinfecția se face cu detergent cu biocid pe bază de clor, așa cum este recomandat de Centrul European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor.

Trebuie să fim calmi, să avem un comportament raţional dar să rămînem în alertă şi să ne luăm toate măsurile necesare pentru a ne proteja.

Depinde mult prevenirea şi limitarea infectării şi de fiecare dintre noi. Măsurile de igienă personală şi respectarea regulilor stabilite pentru evitarea infectării cu noul coronavirus reprezintă una dintre cele mai bune soluţii de autoprotectie.

Vă rog să staţi în casă, să respectaţi regulile de autoprotecţie, să evitaţi contactul direct cu alte persoane, să respectatţi deciziile luate de autorităţi în privinţa circulaţiei şi ăa nu ieşiţi din casă decît în perioadele permise şi doar dacă este absolut necesar.

Vă asigur că Primăria comunei Coșbuc este mobilizată la maximum pentru aplicarea la timpul potrivit şi eficient a măsurilor necesare care să prevină infectarea populaţiei, precum şi pentru ajutorarea persoanelor vulnerabile.

Sănătatea şi siguranţa cetăţenilor reprezintă, în această perioadă, prioritatea zero pentru administrația comunei Coșbuc, orice altă activitate este trecută într-un plan secundar. Împreună vom reuşi să facem să fie bine! Vă doresc multă sănătate tuturor!”, a ținut să să transmită prin intermediul mesager24.ro primarul Ioan Pavelea.

Acesta a mai precizat că persoanele vîrstnice au la dispoziţie mai multe numere de telefon la care pot apela pentru a fi sprijinite de reprezentanţii primăriei în vederea reducerii expunerii în afara locuinței.

Iată care sunt acestea:

Primar – Pavelea Ioan: 0786 875 777

Viceprimar – Demian Alin: 0766 241 740

Secretar – Băițan Rodica: 0769 211 970

Consilier – Andrieș Nicolaie: 0764 838 116

Pompier – Băieș Adrian: 0769 049 640

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"