Home » (FOTO) Două femei din Cepari, mamă și fiică, au ajuns la spital după ce s-au izbit violent cu mașina de un stâlp de beton la Rebrișoara

(FOTO) Două femei din Cepari, mamă și fiică, au ajuns la spital după ce s-au izbit violent cu mașina de un stâlp de beton la Rebrișoara

Publicat de Radu SÎRBU
3612 Vizualizari

Zi nefastă pentru o familie din satul Cepari, comuna Dumitra după ce în această după-amiază, o mamă și fiica ei s-au confruntat cu un grav accident rutier petrecut pe Drumul Național 17 D, la ieșirea din comuna Rebrișoara spre Năsăud.

Așa cum am transmis în direct de la locul accidentului pe pagina de Facebook, mașina în care se aflau cele două și la volanul căreia se afla mama s-a izbit puternic de un stâlp de iluminat stradal.

În urma impactului ce e avut loc pe direcția Rebrișoara – Năsăud, fata a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru ca ea să fie scoasă din habitaclu! Șoferița s-a ales cu un traumatism cranian, în timp ce fata ei a suferit o fractură de femur, ambele victime fiind transportate la spitalul din Bistrița.

Polițiștii care cercetează cazul încearcă acum să deslușească în ce condiții mașina a ajuns pe sensul opus pentru a se izbi de stâlp, martorii prezenți la eveniment afirmând că calea autoturismului implicat a fost tăiată de o altă mașină aflată în depășire din față.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"