Home » (FOTO) Emoționant! Rebrișoreanca Zenovia Dărăban a fost sărbătorită la împlinirea a 103 ani de viață!

(FOTO) Emoționant! Rebrișoreanca Zenovia Dărăban a fost sărbătorită la împlinirea a 103 ani de viață!

Publicat de Radu SÎRBU
2726 Vizualizari

Cel mai vârstnic locuitor al Țării Năsăudului este Zenovia Dărăban din comuna Rebrișoara, care astăzi a împlinit venerabila vârstă de 103 de ani!

Cele care i-au făcut o surpriză frumoasă longevivei bunicuțe au fost reprezentantele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor – filiala Nasaud, care au bucurat-o pe membra CARP cu un frumos buchet de flori, un tort și un cadou în bani! ”Complicea” a fost doamna Onița Sângeorzan, reprezentanta CARP din Rebrișoara. Cuvintele sunt de prisos la împlinirea acestei uimitoare vârste, noi, împreună cu dumneavoastră, alăturându-ne urărilor pentru sărbătorită cu gânduri bune și tradiționalul ”La Mulți Ani”!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

1 Comentariu

Gavrila N. Moldovan 25 octombrie 2023 - 13:34

Felicitări pentru articol. Mă surprinde faptul că la trecerea la cele veșnice, în urmă cu câteva zile, a domnului profesor de filosofie AUREL POP (88 ani) din Lușca nu ați scris nimic. A fost dascăl pe la Mintiu, Nimigea, Romuli și CNGC Năsăud. Căile Domnului sunt întortocheate. Deh, motivele tăcerii sunt subiective.

Raspunde

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"