Home » Poveste de toamnă la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 Năsăud (Galeria FOTO)

Poveste de toamnă la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 Năsăud (Galeria FOTO)

Publicat de Radu SÎRBU
994 Vizualizari

A fost odată ca niciodată…că de n-ar fi nu v-am povesti…

Când toate anotimpurile, fiecare cu farmecul său, se scurg prin clepsidra timpului, yoamna a îmbrăcat în culori și miresme curtea grădinițelor noastre. Ne-am bucurat împreună – copiii, educatoarele și toți cei din grădiniță, într-o atmosferă a emoțiilor și a armoniei de gusturi, culoare, iz de copilărie cu ghidușii.

Festivalul Toamnei s-a desfășurat marți, 24 octombrie 2023, sub semnul belșugului și al frumuseții, în care fiecare copil, sub îndrumarea educatoarelor, a făcut din curtea grădiniței o imensă cămară plină cu bunătăți pregătite cu dragoste: dulcețuri fine, murături diversificate, nuci pentru cozonaci, dar au pictat și dovleci, au creat tablouri cu elemente de toamnă distractive din fructe și legume, castane și alte daruri ale toamnei. Pe toate, mânuțele îndemânatice și pricepute ale micuților noștri, le-au transformat în mici opere de artă.

Toate acestea au reprezentat un deliciu, o încântare pentru ochi și suflet, bucurându-ne de la cel mai mic până la cel mai mare de toate binecuvântările toamnei.
„Trebuie să oferim mult pentru a primi mai mult. Dăruirea propriei persoane creează o recoltă generoasă.” – Orison Swett Marden

Profesor pentru învățământul preșcolar, Nicoleta-Maria Singeorzan

Director,
Codruța Bîtă-Găzdac

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"