Home » Cu 6 cazuri de Covid confirmate, compania Intex din Năsăud a decis să-și testeze în masă angajații și să implementeze noi măsuri pentru stoparea imediată a îmbolnăvirilor

Cu 6 cazuri de Covid confirmate, compania Intex din Năsăud a decis să-și testeze în masă angajații și să implementeze noi măsuri pentru stoparea imediată a îmbolnăvirilor

Publicat de Radu SÎRBU
2142 Vizualizari

De astăzi, angajații producătorului de textile pentru casă Intex SA din Năsăud au început să fie testați în masă, pentru Covid – 19.

După cum ne-a declarat managerul general al companiei Intex, Dorel Sima, testarea vine în contextul apariției unor cazuri de infectare în fabrică, unde 6 angajați au fost depistați pozitiv cu Covid în această săptămână. Este vorba de 4 persoane din Salva, una din Nimigea de Sus și una din Rebrișoara.

Potrivit managerului Sima, angajații vor fi testați în serii, prim metoda ”pooling”.

Trecem printr-o perioadă pe care nu ne-am dorit-o, în care trebuie să luăm măsuri excepționale pentru a ne asigura că toți angajații noștri vor ajunge acasă sănătoși la familiile lor. Acesta este motivul pentru care am decis să punem în aplicare proceduri și protocoale și mai stricte, să testăm angajații și să ne asigurăm că toți cei care lucrează la Intex sau care vin în contact cu angajații noștri sunt în siguranță”, ne-a spus Dorel Sima.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"