Home » (Galerie FOTO) Costumele renumitului producător MARECOM pot fi cumpărate acum și din Bistrița, prin noul magazin deschis pe Calea Moldovei, nr. 17

(Galerie FOTO) Costumele renumitului producător MARECOM pot fi cumpărate acum și din Bistrița, prin noul magazin deschis pe Calea Moldovei, nr. 17

Publicat de Radu SÎRBU
2434 Vizualizari

Din 23 septembrie, costumele fabricate de MARECOM Năsăud, unul dintre cei mai mari renumiți producători de costume și confecții textile din țară, sunt la îndemâna clienților ce trec pragul noului magazin deschis în municipiul Bistrița, pe Calea Moldovei, nr. 17, vizavi de magazinul Kaufland.

Dacă până acum produsele MARECOM erau de găsit doar la Năsăud, acum clienții au ocazia să le probeze de luni până sâmbătă în primul magazin deschis în Bistrița.

Oferta se distinge prin noua colecție de toamnă este dedicată atât doamnelor și domnișoarelor, cât și domnilor, iar printre avantajele unor produse de excelentă calitate și preț se numără și ajustarea gratuită făcută de MARECOM pentru dimensiunile cumpărătorilor.

Pe o piață dominată în general de produse de import, deseori de calitate îndoielnică, producătorul de confecții Marecom reușește să producă în singura fabrică de profil din județul nostru costume, jachete, sacouri, pantaloni și multe altele, din materiale premium și acordând o atenție deosebită detaliilor.

Cum fabrica de la Năsăud este utilată după ultimele standarde din domeniul textilelor, cu utilaje performante achiziționate inclusiv prin fonduri europene, cei de la Marecom reușesc să scoată și în continuare pe piață produse de înaltă calitate, la prețuri accesibile.

Având o experiență de 15 ani în domeniu, odată cu trecerea timpului și ca urmare a unui continuu proces de modernizare și adaptare la cerintele pieței, cât și grijii pentru calitate si respect pentru client, Marecom Confecții și-a creat deja un renume în industria confecțiilor din România, performanță datorată în mare parte echipei de profesioniști cu experiență în domeniu, având atât magazine proprii, cât și peste 60 de parteneri la nivel național.

Competitivitatea fabricii de confecții, cu o vastă experiență în producția de costume bărbătești, pantaloni, scurte și jachete pentru toate tipurile de ocazii și anotimpuri este reprezentată de un raport echilibrat între accesibilitate și calitate.

Încă de la înființare, producătorul a căutat să-și diversifice permanent gama de produse și a lucrat permanent la modelele si linia vestimentației, una care se adresează tuturor categoriilor de vârstă.

În magazinele MARECOM veți găsi oricând costume, sacouri, pantaloni, cămăși, ținute de gală, office, casual și sport, cu design în tendințe, rochii moderne croite impecabil, toate realizate din materiale din cea mai bună calitate.

Toată colecția o puteți vedea online accesând www.marecom.ro , iar pentru a vă convinge cu ochii voștri de calitatea materialelor și a finisajelor nu vă rămâne de făcut decât să dați o fugă pe Calea Moldovei, nr. 17, peste drum de magazinul Kaufland din zonă. Magazinul este deschis de Luni până Vineri între orele 09.00-20.00, iar Sâmbăta între 9.00-17.00.

Pentru a rămâne la curent mereu cu noutățile de la Marecom nu e nevoie decât să dați un Like paginii lor de Facebook Marecom Confectii și nu veți rata nimic!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"