Home » Gândurile primarului Mircea Runcan, la recepționarea lucrărilor de modernizare a DJ 172, care străbate satele comunei Nimigea

Gândurile primarului Mircea Runcan, la recepționarea lucrărilor de modernizare a DJ 172, care străbate satele comunei Nimigea

Publicat de Radu SÎRBU
235 Vizualizari

Unul din proiectele importante de dezvoltare a infrastructurii locale din comuna Nimigea a fost reabilitarea Drumului Județean DJ 172, drum care leagă satele Mogoșeni – Florești – Nimigea de Jos – Mocod. Zecile de kilometri de drum modernizat în mod exemplar facilitează și asigură acum un trafic decent pentru cetățenii comunității locale dar și pentru cei aflați în tranzit din Drumul Național 17 către Drumul Național 17 D.

Primarul Mircea Runcan a ținut să-și arate satisfacția odată cu recepția la finalizarea lucrărilor, eveniment consemnat ieri:

Cu bucurie constatăm că a fost realizată recepția finală a lucrărilor la acest proiect european ce a generat un mare impact pozitiv în comuna Nimigea. Această investiție girată de Consiliul Județean a creat premisele unei dezvoltări accelerate a acestui întreg areal. Drumul Județean 172 este un drum pe care am așteptat să fie refăcut de mai multă vreme și acum țin să mulțumesc tuturor celor care implicați în implementarea acestui proiect, în special președintelui Consiliului Județean – domnul Radu Moldovan, precum și constructorului – domnul Traian Larionesi, managerul general al grupului de firme ”Frasinul”.

Chiar dacă a fost un proiect greu, cu multe probleme, totul e bine când se terminã cu bine, însă acum mă bucur enorm că circulăm pe un drum cu adevărat la standarde europene”, a ținut să declare primarul Mircea Runcan prin intermediul Mesager24.ro.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"