Home » Primarul Nicolae Bușcoi: ”Lucrările la apă, canalizare și stația de epurare din comuna Zagra vor fi finalizate până la sfârșitul acestui an. Se pregătește construirea unei capele și în satul Poienile Zăgrii”

Primarul Nicolae Bușcoi: ”Lucrările la apă, canalizare și stația de epurare din comuna Zagra vor fi finalizate până la sfârșitul acestui an. Se pregătește construirea unei capele și în satul Poienile Zăgrii”

Publicat de Radu SÎRBU
1118 Vizualizari

Anunțul a fost făcut de primarul Nicolae Bușcoi pentru Mesager24.ro în contextul în care investiția finanțată din fonduri guvernamentale prin Master Planul Județean se află în derulare din 2020.

”S-a început cu cu satul reședință de comună, Zagra, problemă ce a fost rezolvată între timp, iar acum ne concentrăm pentru introducerea apei și canalizării în satul Poienile Zăgrii. Tronsoanele de apă și canalizare îsumează circa 20 de kilometri de rețele.
Totodată, lucrările la stația de epurare sunt realizate în proporție de 75 la sută, astfel că estimez că întregul proiect va fi implementat până la sfârșitul acestui an”, ne-a declarat primarul Nicolae Bușcoi.

Pe de altă parte, edilul a ținut să facă cunoscut că Primăria Zagra a depus documentația obținerii avizelor aferente construirii unei capele mortuare și în satul Poienile Zăgrii, investiție ce va fi susținută din bugetul local. Va fi cel de-al doilea obiectiv de acest gen din comuna de la poalele munților Țibleș, după ce în cursul anului trecut a fost dată în folosință capela multiconfesională din satul Zagra.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"