Home » Iohannis: Din 15 iunie va fi posibilă redeschiderea mall-urilor, after-school-urilor, grădinițelor și creșelor private. Liber la nunți, botezuri sau petreceri private, cu maxim 20 de persoane în spații închise și maxim 50 în spații deschise

Iohannis: Din 15 iunie va fi posibilă redeschiderea mall-urilor, after-school-urilor, grădinițelor și creșelor private. Liber la nunți, botezuri sau petreceri private, cu maxim 20 de persoane în spații închise și maxim 50 în spații deschise

Publicat de Radu SÎRBU
923 Vizualizari

Klaus Iohannis, președintele României, a declarat, marți, la Palatul Cotroceni, după o ședință de lucru cu membrii Guvernului Orban, că se impune prelungirea stării de alertă după data de 15 iunie.

De asemenea s-a ajuns la concluzia, ținând cont că numărul infectărilor nu a crescut semnificativ dar nici nu a scăzut semnificativ, că „este posibil sa continuam cu cateva noi masuri de relaxare” după 15 iunie, între care redeschiderea mall-urilor, fără restaurante și locuri de joacă, și a after-school-urilor, creșelor și grădinițelor private.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat marți, că după data de 15 iunie, vor putea avea loc evenimente private, în spații închise cu un maxim de 20 de persoane, iar în aer liber, cu 50 de persoane.

Mai exact, se vor putea organiza nunți, botezuri, sau petreceri private în spații închise, dar cu respectarea numărului maxim de participanți.

” Vor fi permise evenimente private, nu publice, cu maximum 50 de participanți în exterior și maximum 20 în interior”, a declarat Iohannis.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"