Home » La mijlocul lunii martie, ”supraviețuitorul” Bear Grylls va vorbi la Summitul Global de Conducere de la Bistrița. Alături de el vor fi consultanți în afaceri, un fost negociator FBI sau un producător de la Hollywood

La mijlocul lunii martie, ”supraviețuitorul” Bear Grylls va vorbi la Summitul Global de Conducere de la Bistrița. Alături de el vor fi consultanți în afaceri, un fost negociator FBI sau un producător de la Hollywood

Publicat de Radu SÎRBU
696 Vizualizari

La mijlocul lunii martie a.c., municipiul Bistrița va fi gazda unui eveniment important dedicat oamenilor de afaceri și companiilor din nord-vestul țării. Pe 13 și 14 martie, în sala de conferințe a Hotelului Metropolis se va desfășura ediția 2020 a Summitului Global de Conducere, o conferință de instruire a liderilor.

Despre secretele care i-au adus succesul lui Walt Disney și strategii de negociere la îndemâna oricui

În cele două zile ale evenimentului de la Bistrița vor fi prezente, live sau prin intermediul proiecțiilor video, 6 personalități din diferite domenii. Unul dintre cele mai cunoscute nume este cel al lui Bear Grylls, realizator al emisiunii ”Tehnici esențiale de supraviețuire”, cu o audiență care depășește 1 miliard de telespectatori. Fostul membru al forțelor speciale britanice va transmite un mesaj despre curaj, bunătate și puterea de a nu renunța.

Un alt nume important pe agenda reuniunii de la Bistrița este Devon Franklin, un producător de film premiat la Hollywood. A fost inclus în lista celor mai influenți creștini sub 40 de ani, producând filme împreună cu 20th Century Fox.

Interesantă va fi și prezentarea făcută de Patrick Lencioni autorul care a vândut în cinci milioane de exemplare cărți care au ca subiect munca în echipă.

Un ex-manager al ABC News, alături de militanți sociali, autori de succes și pastorul unei biserici online
Lor li se bloggerul Jia Jiang și antreprenorii sociali Krish Kandiah și Liz Bohannon ori Bozoma Saint John, fost director de brand pentru Uber și șefă a Departamentului de Marketing global pentru consumatori al Apple Music și Itunes.


Totodată, printre vorbitorii de la Bistrița se vor mai număra:

– Ben Sherwood, co-președinte al Disney Media Networks și fost președinte al grupului de televiziune ABC News. Acesta va dezvălui câteva dintre secretele lui Walt Disney în ceea ce privește succesul în perioade de criză.

– Chris Voss, un specialist al FBI, care, timp de aproape un sfert de secol, a fost unul dintre principalii negociatori în cazurile de răpiri internaționale. Devenit consultant în cazurile de negocieri comerciale, Voss a scris un best-seller în care a explicat strategiile de negociere în așa fel încât oricine să le poată folosi la locul de muncă, în afaceri sau în familie.

– Raja B. Singh, un expert contabil din India;

– antreprenoarea Jo Saxton, care va vorbi despre cele trei întrebări la care trebuie să răspundem pentru a duce leadership-ul la un alt nivel.

Cum se pot face înscrierile la GLS Bistrița 2020

Evenimentul principal al GLS se desfășoară în Chicago, dar summitul este organizat și în alte peste 1470 de orașe din 135 de țări, printre care și România.

În total, peste 405.000 de lideri la nivel global vor participa la evenimentele Summitului Global de Conducere și vor învăța cum să își maximizeze influența.

Pentru a putea participa la GLS Bistrita vă puteți înscrie pe www.glsromania.ro. De precizat că prețul în ziua evenimentului va fi cu 30 de lei mai mare față de prețul standard pentru fiecare categorie, iar înscrierile se vor putea face doar în limita locurilor disponibile.

E prilejul perfect pentru a învăța de la vorbitori talentați, de a obține o combinație unică de viziune, inspirație și deprinderi practice, pe care le poți aplica imediat. Astfel te poți transforma pe tine și comunitatea din care faci parte.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"