Home » Caz șocant: medicii clujeni au scos din stomacul unui bărbat din Năsăud un lingou de aur! Poliția a deschis o anchetă

Caz șocant: medicii clujeni au scos din stomacul unui bărbat din Năsăud un lingou de aur! Poliția a deschis o anchetă

Publicat de Radu SÎRBU
4257 Vizualizari

Ieri, medicii de la Institutul Regional de Gastroenterologie-Hepatologie (IGRH) „Dr. Octavian Fodor” din Cluj-Napoca au scos din stomacul unui bărbat din Năsăud un lingou de aur de 250 de grame şi au sesizat poliţia.

„Verificările derulate de poliţişti au condus la stabilirea faptului că cele sesizate se confirmă, dar având în vedere starea post chirurgicală a pacientului, până în prezent nu s-a putut realiza comunicarea cu acesta. În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire”, se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Lingoul a fost înghițit accidental

Conform managerului IRGH, Mihai Mleşniţe, lingoul are 250 de grame şi circa 6,3 cm lungime, iar pacientul în cauză ar fi spus că l-a înghiţit accidental.

„Este vorba despre un lingou de aur de 250 de grame. Medicul de gardă m-a sunat să mă întrebe cum să procedeze într-o astfel de situaţie. I-am spus să îl opereze pe bărbat, să scoată lingoul şi să anunţe poliţia”, a declarat presei managerul unităţii medicale.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"