Home » La Năsăud, taxele și impozitele locale pe 2022 au rămas la nivelul celor de anul trecut. Ele se pot plăti și online

La Năsăud, taxele și impozitele locale pe 2022 au rămas la nivelul celor de anul trecut. Ele se pot plăti și online

Publicat de Radu SÎRBU
258 Vizualizari

Decizia a fost luată, la sfârșitul anului trecut, în cadrul unei ședinței extraordinare a Consiliului Local. Inițiat de primarul Dorin Vlașin, proiectul care stipulează că impozitele şi taxele pe proprietate rămân nemajorate, acestea fiind ajustate doar cu rata inflaţiei (dată de Institutul Național de Statistică pentru anul acesta de 2,6 %), a fost votat în unanimitate de către consilierii locali.

La fel ca și în anii trecuți, autorităţile locale acordă bonificaţii de 10% contribuabililor persoane fizice şi persoane juridice care îşi onorează anticipat, până pe 31 martie, impozitul pe clădiri, impozitul pe teren şi taxa pe autoturisme.

Foarte important de reținut este faptul că, la Primăria Năsăud, contribuabilii pot plăti toate dările pe 2022 în numerar, cu ajutorul cardului bancar sau online (prin intermediul platformei de plăți GHIȘEUL.RO – https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/).

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"