Home » Un bărbat din Telciu, condamnat pentru infracțiuni contra libertății și integrității sexuale, s-a ales cu un nou dosar penal întrucât a plecat de capul lui peste hotare

Un bărbat din Telciu, condamnat pentru infracțiuni contra libertății și integrității sexuale, s-a ales cu un nou dosar penal întrucât a plecat de capul lui peste hotare

Publicat de Radu SÎRBU
691 Vizualizari

Ieri, 11 ianuarie, în urma verificărilor efectuate de polițiști cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor, polițiștii Secției 6 Poliției Rurală Năsăud s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 21 din Legea 118/2019 și au întocmit dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări.

Vizat de comiterea faptei este un bărbat de 43 de ani, din Telciu, condamnat pentru infracțiuni contra libertății și integrității sexuale. În luna decembrie 2021, bărbatului i s-au adus la cunoștință obligațiile pe care le are în conformitate cu Legea 118/2019 privind Registrul naţional automatizat cu privire la persoanele care au comis infracţiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor.

Acesta, deși avea obligația de a anunța în prealabil Poliția, în cazul efectuării oricăror deplasări din localitatea de domiciliu, mai lungi de 15 zile, ar fi plecat în străinătate, fără a anunța acest lucru.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud continuă cercetările pentru documentarea faptei sub toate aspectele.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO