Home » La Zagra, deszăpezirea se face cu forţe proprii. Primarul Nicolae Bușcoi: ”Trebuie să fim mereu atenți la siguranța consătenilor noștri”

La Zagra, deszăpezirea se face cu forţe proprii. Primarul Nicolae Bușcoi: ”Trebuie să fim mereu atenți la siguranța consătenilor noștri”

Publicat de Radu SÎRBU
1500 Vizualizari

Cu toate că a nins abundent în ultima lună, drumurile din satele comunei Zagra au fost circulabile la orice oră, întrucât administrația locală a intervenit prompt cu utilajele proprii, deszăpezirea fiind făcută în regie proprie.

Avem un tractor cu lamă, un buldoexcavator și un camion multifuncțional, cu ajutorul acestora reușim să rezolvăm repede problema zăpezii abundente. Sunt drumuri vicinale, căi de acces în pantă, aşa că ne confruntăm cu unele zone mai problematice, însă faptul că nu așteptăm după alții ne ajută foarte mult să rezolvăm traficul îngreunat. Ne bucurăm că nu s-a întâmplat ca oamenii să rămână blocaţi, fără alimente sau fără a se putea deplasa. Trebuie să fim mereu atenți la siguranța consătenilor noștri”, ne-a declarat primarul Nicolae Bușcoi.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"