Home » Pentru un oraș mai sigur, Primăria împânzește Năsăudul cu camere de supraveghere video

Pentru un oraș mai sigur, Primăria împânzește Năsăudul cu camere de supraveghere video

Publicat de Radu SÎRBU
800 Vizualizari
rpt

De câteva zile, Primăria Năsăud a montat în mai multe zone ale orașului, 35 de camere video care să vegheze pentru siguranţa cetăţenilor.

Primarul Dorin Vlașin ne-a declarat, astăzi, că proiectul va asigura un plus de securitate pe străzi şi în câteva din zonele dintre blocuri, camere de supraveghere fiind montate în cele două localități aparținătoare. „Sunt vizate ieşirile din oraş, intersecţiile, zona școlilor, parcurile, cartierul de blocuri, locurile de joacă pentru copii, precum și zonele potențiale de depozitare a unor deșeuri menajere. Vom acoperi întreg arealul urbei din acest punct de vedere, cu cele aproximativ 50 de camere care vor fi montate în total la Năsăud”, ne-a declarat primarul Dorin Vlașin.

Potrivit edilului, centrul de monitorizare a fost amenajat în incinta primăriei, acolo unde imaginile vor fi urmărite în permanenţă. În ceea ce priveşte imaginile suprinse, acestea vor fi stocate câteva săptămâni bune.

Existenţa unui sistem de supraveghere video într-un oraş civilizat din Uniunea Europeană este o normalitate. Vrem să avem o linişte mai mare şi să putem identifica, la nevoie, persoanele certate cu legea. Camerele sunt performante, permit mărirea imaginii astfel încât să putem identifica numărul de înmatriculare al autovehiculelor”, a adăugat Dorin Vlașin.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"