Home » Plini de șoferi băuți pe șoselele județului BN și în ultimul sfârșit de săptămână

Plini de șoferi băuți pe șoselele județului BN și în ultimul sfârșit de săptămână

Publicat de Radu SÎRBU
830 Vizualizari

La data de 10 iulie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat și oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din Unirea. În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul României, motiv pentru care a fost întocmit dosar penal.


În noaptea de 10/11 iulie a.c., în jurul orei 03.00, polițiștii au depistat în trafic un autoturism care circula pe Drumul Național 17, în localitate Susenii Bârgăului. A fost identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr de 23 de ani, din Bistrița Bârgăului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre de sânge în vederea determinării alcoolemiei. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal deschis pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.


În dimineața de 11 iulie a.c., pe Drumul Județean 151, în Țăgșorul, polițiștii au oprit în trafic un autoturism înmatriculat în județul Mureș, condus de un tânăr de 24 de ani, din Sărmășel.

Fiind testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată a fost de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre în vederea determinării alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


În dimineața de 11 iulie a.c., un bărbat de 25 de ani, din Țagu, a fost depistat de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Județean 151.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost prelevate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


În seara de 10 iulie, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au depistat un bărbat de 37 de ani, din Reteag, care conducea o autoutilitară pe Drumul Național 17, în localitatea Bața.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost 0,75mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe, în vederea determinării alcoolemiei. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.


În dimineața de astăzi, 12 iulie, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat de 35 de ani, din Bistrița care se afla la volanul unui autoturism care circula pe o stradă din Bistrița.

Valoarea indicată în urma testării cu aparatul etilotest a fost 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe în vederea stabilirii alcoolemiei și a fost întocmit dosar penal, în cadrul căruia sunt continuate cercetările.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO