Home » FOTO-EXCLUSIVITATE DE ULTIMA ORĂ! Doi soți din Mocod au avut noroc cu carul după ce mai multe bare de fier le-au străpuns mașina intrată cu viteză în câmpul de panouri fotovoltaice de la Mintiu!

FOTO-EXCLUSIVITATE DE ULTIMA ORĂ! Doi soți din Mocod au avut noroc cu carul după ce mai multe bare de fier le-au străpuns mașina intrată cu viteză în câmpul de panouri fotovoltaice de la Mintiu!

Publicat de Radu SÎRBU
3692 Vizualizari

Au venit din Italia să-și petreacă sărbătorile pascale acasă, însă au fost la un pas să-și piardă viața într-un mod groaznic. Este vorba de un cuplu din satul Mocod, comuna Nimigea, protagoniștii unui accident rutier petrecut în această seară pe drumul către Mintiu de pe raza aceleiași comune.

Aflat la volanul unui Audi, foarte probabil din cauza vitezei, bărbatul a pierdut controlul mașinii într-o curbă și a intrat într-un câmp de panouri fotovoltaice, spulberând câteva dintre acestea. Ca prin minune, cei doi soți au scăpat teferi, fără nicio zgârietură, deși mai multe bare de fier ce susțineau cadrele panourilor le-au intrat prin parbriz!

La locul accidentului au ajuns polițiștii, însă nu s-a impus să fie solicitată ambulanța. Au rezultat doar pagube materiale.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"