Home » Laurențiu Aspru, preotul din BN care o omorât în ajunul Paștelui o tânără de 15 ani într-un apartament din Mamaia, cere 10 milioane de euro statului român pentru condițiile din închisoare!

Laurențiu Aspru, preotul din BN care o omorât în ajunul Paștelui o tânără de 15 ani într-un apartament din Mamaia, cere 10 milioane de euro statului român pentru condițiile din închisoare!

Publicat de Radu SÎRBU
1202 Vizualizari

Fostul preot Laurențiu Aspru, condamnat definitiv, în 2016, după ce a omorât o fată de 15 ani într-un apartament din Mamaia, se află încarcerat în Penitenciarul Arad. Acesta cere despăgubiri de 10 milioane de euro pentru toată perioada de detenție executată până acum.

A depus o plângere cu toate nemulțumirile pe care le are: produsele comercializate de magazinul penitenciarului sunt de multe ori contrafăcute și au prețuri foarte mari, stă în celulă cu mai mulți deținuți, toți fumători, nu beneficiază de cel puțîn 4 m de spațiu.

Se mai plânge că sunt ploșnițe și gândaci, dimensiunile și caracteristicile paturilor sunt neconforme, iluminarea artificială și ventilația sunt necorespunzătoare fiind umezeală, mucegai și mirosuri urâte.

Este nemulțumit că nu există dus cu apă caldă în camera și wc separat, temperatura din camera este de 19 grade în sezonul rece, că nu are parte de asistență medicală, dar și că nu poate face sport zilnic.

Pentru acestea, el a solicitat 10 milioane de euro despăgubiri pentru perioada de detenție 2016 – prezent.

Crima ce a zguduit România în 2015

În anul 2015, chiar în Săptămâna Mare, bărbatul a agățat o față pe internet și s-a întâlnit cu ea într-un apartament închiriat din Mamaia.

Le-a mărturisit procurorilor că venise la Constanța pentru o partida de sex. A cunoscut-o pe adolescentă pe un site de matrimoniale, iar această l-ar fi asigurat că are peste 20 de ani.

Nu s-au înțeles asupra tarifului pentru serviciile prestate, iar fata, în vârstă de 15 ani, l-a amenințat că-l va reclama la Poliție pentru că a întreținut relații sexuale cu o minoră.

Bărbatul și-a pierdut cumpătul și într-un exces de furie a strangulat-o pe victima cu cablul de la fierul de călcat.

Laurențiu Constantin Aspru a fost condamnat de Tribunalul Constanța la 12 ani de detenție, în octombrie 2015. Pe 18 ianuarie 2016, i-a fost respins apelul, condamnarea rămânând definitivă.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO