Home » Primarul Sorin Hognogi continuă tradiția unei competiții îndrăgite pe Valea Țibleșului: mâine, mare concurs de OFF ROAD la Spermezeu

Primarul Sorin Hognogi continuă tradiția unei competiții îndrăgite pe Valea Țibleșului: mâine, mare concurs de OFF ROAD la Spermezeu

Publicat de Radu SÎRBU
625 Vizualizari

După Zilele Sportului desfășurate în luna iunie, primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi, vine acum cu o nouă întrecere sportivă de masă ce creează emulație în localitatea de pe Valea Țibleșului, și anume: o nouă ediție a concursului de Off Road, organizat mâine, 8 august, cu începere de la ora 10:00.

Posesorii mașinilor 4×4 își testa rezistența achizițiilor pe creasta dealurilor din împrejurimi. Primarul Sorin Hognogi ne-a declarat că, la această ediție, concursul este organizat de Primăria comunei Spermezeu, în colaborare cu Ioan Vlad și Samuel Moldovan, doi dintre piloții recunoscuți în branșă.

Înscrierile se vor face până în ziua concursului, la ora 09:30, la locația unde se desfășoară OFF ROAD-UL. Ordinea de plecare se va face prin tragere la sorți, pentru cele 6 categorii:

  • Moto;
  • ATV;
  • Standard A – motoare până la 2000;
  • Standard B – motoare 2000-3000;
  • Standard C – motoare modificate;
  • Extreme – mașini dotate cu troliu și roll chaige.

Pentru a exista o evidență a participanților, primăria a pus la dispoziția celor interesați două numere de telefon pentru o primă etapă de înscriere: 0740.370.053 și 0743.890.396.

Premiile concursului vor fi acordate în funcție de categoria la care evoluează concurenții și constă în cupe, medalii și sticle cu șampanie. Acestea vor fi oferite de organizatori pentru a încununa succesul câștigătorilor fiecărei curse.

Mesager24.ro va transmite LIVE, pe pagina de Facebook a ziarului, aspecte din cadrul competiției.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO