Home » Caz șocant,a Sânmihai de Câmpie: un copilaș de un an și jumătate a fost bătut cu sălbăticie, leziunile suferite având nevoie de o spitalizare de aproape 50 de zile! Agresorul, un bărbat de 28 de ani, a fost reținut de polițiști

Caz șocant,a Sânmihai de Câmpie: un copilaș de un an și jumătate a fost bătut cu sălbăticie, leziunile suferite având nevoie de o spitalizare de aproape 50 de zile! Agresorul, un bărbat de 28 de ani, a fost reținut de polițiști

Publicat de Radu SÎRBU
609 Vizualizari

La data de 4 august a.c., polițiștii Secției 3 Politie Rurală Lechința s-au sesizat din oficiu în cazul unui minor de un an și 6 luni din Sânmihaiu de Câmpie, care prezenta mai multe leziuni pe corp.

În urma cercetărilor desfășurate și a unei constatări medico-legale s-a constatat faptul că leziunile suferit de minor necesită pentru vindecare 40-45 zile de îngrijiri medicale.

Față de persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr de 28 de ani din Sânmihaiu de Câmpie, la data de 8 august a.c., polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în vederea documentării infracțiunii de violență in familie.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"