Home » S-a deschis prima spălătorie de covoare din Țara Năsăudului: moderna Spălătorie de Covoare Năsăud, din cadrul benzinăriei Petrolium !

S-a deschis prima spălătorie de covoare din Țara Năsăudului: moderna Spălătorie de Covoare Năsăud, din cadrul benzinăriei Petrolium !

Publicat de Radu SÎRBU
4445 Vizualizari

Din data de 5 aprilie 2020, ca o premieră pentru orașul Năsăud și zona adiacentă, pe Bulevardul Grănicerilor, la nr. 61, (în prelungirea DN 17 D către Rebrișoara, mai precis în cadrul stației de carburanți Petrolium), s-a deschis o modernã spălătorie de covoare, mochete, carpete și pături, la cele mai bune prețuri de pe piață. Este singura spălătorie profesională dedicată special pentru spălarea și uscarea covoarelor din Năsăud, care utilizează soluții și detergenți speciali pentru covoare.

Patronul acestei moderne spălătorii de covoare, Ionuț Rus, ne-a declarat că a deschis această afacere pe un segment care lipsește în Țara Năsăudului. Mulți localnici își duc covoarele din casă la spălătoriile auto, însã folosirea unor șampoane pentru mașini deteriorează covoarele de calitate, în special cele de lână. Covoarele își pierd culorile, ceea ce nemulțumește clienții. Tocmai de aceea, a decis sã deschidã aceastã spãlãtorie, în care se folosesc mașini de ultimă generație, aduse din Italia și Turcia, care înlãturã praful și alte mizerii, pentru început, după care covoarele intră într-un proces meticulos de spălare, cu perii.

➡️Spalatorie covoare Nasaud⬅️

✔️0758922623✔️Spălătorie automata de covoare Ne găsiți la ieșire din Năsăud înspre Rebrisoara.La cerința clientului putem prelua covoarele de la domiciliul clientului.

Publicată de Spălătorie covoare Nasaud pe Luni, 25 mai 2020

Este vorba de mașini ce dispun de linii automate de spălare, monoperii acționate manual pentru îndepărtarea manuală a murdăriei, nebulizatoare pentru repartizarea uniformă a detergentului în țesătură covoarelor, centrifugă profesională pentru îndepărtarea murdăriei, limpezirea și uscarea covorului (în proporție de 90%), ventilatoare și dezumidificatoare industriale pentru uscarea completă a covoarelor și aspiratoare profesionale.

✔️Covoarele se spalata profesional cu ajutorul utilajelor de ultima generatie. ✔️Suna la ‼️0758922623‼️sa iti spalam covoarele. ✔️Preluam și livram la domiciliu , la cerintele clientului! #SpalatoriecovoareNasaud#CovorCurat

Publicată de Spălătorie covoare Nasaud pe Marţi, 19 mai 2020

Oferim condiții speciale de curățătorie covoare, la prețuri foarte bune. Folosim cei mai buni detergenți, balsamurile cele mai eficiente, astfel cã toate covoarele care ajung în curățătoria noastră pleacã parfumate și cu culorii vii, acasă. Pentru că suntem profesioniști, prestăm servicii la domiciliu, adică preluăm de acasã covoarele și le vom duce înapoi clienților noștri. Prețul actual este de 6 lei/mp, la covoare, la care se vă adaugă încã 0,5 leu/mp, pentru serviciul la domiciliu, pentru a ne acoperi cheltuielile”, ne-a spus Ionuț Rus.

✔ Stoarcerea covoarelor in centrifuga profesionala

❗Indepartarea murdariei ,limpezirea si stoarcerea covoarelor in centrifuga profesionala❗Pentru programări sunați la ➡️0758922623⬅️

Publicată de Spălătorie covoare Nasaud pe Miercuri, 27 mai 2020

Acesta a lăsat și un număr de telefon: 0758 922 623 la care toți clienții pot suna, pentru a lansa comenzi. Este disponibilă și pagina de Facebook, la adresa: https://www.facebook.com/Sp%C4%83l%C4%83torie-covoare-Nasaud-106268414430482/

Apelați la serviciile profesioniste ale spălătoriei de covoare din Năsăud și veți fi pe deplin mulțumiți !

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"