Home » Se modernizează Școala Gimnazială nr. 2 din Ilva Mică

Se modernizează Școala Gimnazială nr. 2 din Ilva Mică

Publicat de Radu SÎRBU
1475 Vizualizari

Sunt în plină derulare lucrările de reabilitare capitală a Școlii Gimnaziale nr. 2 din comuna Ilva Mică, investiție finanțată cu bani din bugetul local. Potrivit primarului Aurel Horea, instituția de învățământ va fi redată în folosință în această toamnă, odată cu începerea noului an școlar.

Cu un regim de înălțime de tip Parter, Școala nr 2 din Ilva Mică a fost construită în două etape. Prima, în anul 1912, urmată de modificări aduse între anii 1972-1975.

”Ținând cont de perioada îndelungată de timp de când nu au fost aduse îmbunătățiri școlii, a fost timpul pentru o modernizare amplă a acestei clădiri, prin acest proiect urmărindu-se îmbunătățirea condițiilor în care se desfășoară procesul educațional”, ne-a spus primarul Horea.

În proiect sunt cuprinse următoarele lucrări: șarpanta, învelitoare, tinichigerie, pod clădire; realizarea unui etaj parțial cu funcțiunea de școală gimnazială; modernizarea spațiului centralei termice; realizare unui spațiu la etaj; amenajarea spațiului de la parter; anveloparea termică a clădirii; tâmplarie exterioară și interioară; amenajari exterioare de incintă (construcții și instalații).

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"