Home » (FOTO) Un bărbat din Sângeorz-Băi a fost preluat de elicopterul SMURD, dupa ce a cazut de pe o schelă din comuna Leșu. Vezi cine e victima

(FOTO) Un bărbat din Sângeorz-Băi a fost preluat de elicopterul SMURD, dupa ce a cazut de pe o schelă din comuna Leșu. Vezi cine e victima

Publicat de Radu SÎRBU
4220 Vizualizari

În urmă cu câteva minute, un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost preluat în stare gravă de elicopterul SMURD și transportat la o clinica de specialitate din Târgu Mureș, după ce a căzut de la înălțime în comuna Leșu.

După cum ne-a informat primarul Ionel Pop, omul lucra pe schela unei construcții iar la un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut in gol. ”Martorii au sunat la 112, iar la fața locului a ajuns echipajul ambulanței de la Maieru. Bărbatul este conștient, însă salvatorii au cerut intrevenția elicopterului SMURD pentru tranfesr aerian la Târgu Mureș. Victima este din Sângeorz-Băi, Anchdim Gabor Solomon, și venise să-și ajute un cumnat aici, la Leșu”, ne-a dat detalii primarul. Fiind vorba de un accident de muncă, organele abilitate au deschis o anchetă.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"