Home » Spectacole de artificii în toate orașele din județul BN, la trecerea în 2022. Și o serie de comune vor fi luminate la cumpăna anilor

Spectacole de artificii în toate orașele din județul BN, la trecerea în 2022. Și o serie de comune vor fi luminate la cumpăna anilor

Publicat de Radu SÎRBU
160 Vizualizari

Cu una dintre cele mai relaxate restricții antiepidemice din Uniunea Europeană, România se pregătește să treacă în 2022. În ciuda unui context complicat, cu un bilanț al infectărilor cu COVID în creștere de câteva zile, sunt permise evenimentele în aer liber, așa că în toată țara sunt anunțate petreceri stradale pentru noaptea dintre ani. Participanților li se cere să poarte mască tot timpul și să respecte distanțarea.

În județul Bistrița-Năsăud, se vor desfășura focuri de artificii în toată zona urbană și în o serie de comune. Astfel, pe lista de sărbătoare ”explozivă” se află Bistrița, Beclean, Năsăud, Sângeorz-Băi, Spermezeu, Căianu Mic sau Târlișua.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"