Home » Tinerii din Căianu Mic, deveniți celebri după scrisoarea publică adresată premierului în plină pandemie vizavi de starea de incertitudine a nunților, s-au căsătorit în sfârșit!

Tinerii din Căianu Mic, deveniți celebri după scrisoarea publică adresată premierului în plină pandemie vizavi de starea de incertitudine a nunților, s-au căsătorit în sfârșit!

Publicat de Radu SÎRBU
248 Vizualizari

Beni și Mona, cei doi tineri din satul Dobric, comuna Căianu Mic, au devenit celebri în luna martie a acestui an, după ce le-au transmis scrisori politicienilor, prin care cereau să-și poată organiza nunta. Cei doi s-au căsătorit în această lună, fiind cununați la starea civilă de primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr.

Mireasa a purtat o superbă rochie albă, cu voal, iar mirele a fost îmbrăcat într-un costum gri. Celor doi tineri le-au fost alături familia și prietenii. De asemenea, deputatul Daniel Suciu a fost invitat și a participat la fericitul eveniment.

Povestea de dragostea a celor doi a făcut înconjurul țării, după ce le-au transmis mesaje deputaților județului Bistrița-Năsăud, dar și premierului Florin Cîțu. Tinerii erau nemulțumiți de restricțiile care făceau imposibile nunțile iar mesajul lor a fost susținut de foarte mulți români aflați în această situație.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO