Home » Tragedie într-o familie din satul Telcișor după cel mai mare dintre feciori a murit într-un accident de muncă din Austria. Ionel Cosmuța urmă să împlinească peste câteva zile doar 23 de ani!

Tragedie într-o familie din satul Telcișor după cel mai mare dintre feciori a murit într-un accident de muncă din Austria. Ionel Cosmuța urmă să împlinească peste câteva zile doar 23 de ani!

Publicat de Radu SÎRBU
10345 Vizualizari

Un tânăr din din satul Telcișor, comuna Telciu, plecat la muncă în Austria, va fi adus acasă mort, după ce un copac a căzut peste el în pădurea unde lucra, lovindu-l mortal. Ionel Cosmuța (foto) lucra pentru o firmă cu sediul Wolfsberg ce se ocupa de exploatarea lemnului.

Tragedia cumplită s-a produs astăzi, moartea lui Ionel șocând întreagă comunitate din Telciu, mai ales că acesta urma să împlinească pe 3 martie 23 de ani. O verișoară de-a băiatului, ne-a informat că tânărul era cel mai mare dintre cei 6 băieți ai familiei Cosmuța și acesta lucra în Austria de 3 ani.

Cel care a murit la o vârstă atât de fragedă este regretat de toți cei care l-au cunoscut.

Dumnezeu să te ierte, frate! Ai fost un om harnic și de treabă. Pentru că mi-ai fost cel mai bun prieten, nu o să uit de tine niciodată!”, a transmis pe rețelele de socializare Florin Pupeză

Familia a început formalitățile de repatriere a trupului neînsuflețit al bărbatului, el urmând să fie înmormântat în satul său natal.

În urmă cu 3 ani, un alt locuitor al satului Telcișor, Grigore Mititel (33 de ani) a decedat tot într-o pădure din Austria, unde se afla la lucru. În perioada 2015 – 2019, potrivit unui raport al Avocatul Poporului din România nu mai puțin de 535 de muncitori români au fost accidentaţi sau au murit în pădurile din Austria!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"