Home » Transporturi cu ajutoare umanitare din Bistrița-Năsăud în Ucraina invadată de ruși. Deputații Bogdan Ivan, Daniel Suciu și primarii Paul Știr, Vasile Șut și Nicolae Bușcoi, printre cei care au dus omenia din BN în țara vecină distrusă de război

Transporturi cu ajutoare umanitare din Bistrița-Năsăud în Ucraina invadată de ruși. Deputații Bogdan Ivan, Daniel Suciu și primarii Paul Știr, Vasile Șut și Nicolae Bușcoi, printre cei care au dus omenia din BN în țara vecină distrusă de război

Publicat de Radu SÎRBU
1271 Vizualizari

Gesturile impresionante făcute de locuitorii județului Bistrița-Năsăud în folosul cetățenilor Ucrainei invadate de Rusia continuă ”la foc automat”. În cursul zilei de ieri, un convoi de 5 tiruri și 3 microbuze cu zeci de tone de alimente, medicamente, peste 700 de pături, lapte praf, au ajuns la Cernăuți, printre cei care au dus aceste fapte de omenie în țara vecină numărându-se deputații Bogdan Ivan, Daniel Suciu și primarii Paul Știr (Căianu Mic), Vasile Șut (Tiha Bârgăului) și Nicolae Bușcoi (Zagra).

Mâinile care ajută sunt mai sfinte decât buzele care se roagă!

Bunătatea nu are granițe, iar bistrițenii au demonstrat-o din plin în zilele acestea. 5 tiruri și 3 microbuze cu zeci de tone de alimente, medicamente, peste 700 de pături, lapte praf, au ajuns astăzi la Cernăuți. De aici merg mai departe la mamele, copiii și bunicii ascunși de bombe la Kiev, Harkov și Mănăstirea Bănceni, unde sute de copii orfani își au casa.

Colegii mei Daniel Suciu, Paul Știr, Vasile Șut, Nicolae Bușcoi, alături de Mihai Ban din Năsăud, angajații Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, Dinu Cioată (Lordinu) și voluntarii VDT Vatra Dornei, conduși de Ionuț Juncan (cu un camion plin), EMI Center, Bogdan Mățan, BCVO Logistic și echipa #ÎmparteBucurie, au fost azi mesagerii solidarității județului nostru fată de frații noștri români din Ucraina și de un întreg popor aflat în suferință!

Rugăciunile oamenilor care astăzi au ajuns să plătească și 10€ pentru o pâine în orașele ucrainiene, să vă răsplătească pe toți oamenii buni care v-ați gândit la ei. Oamenii din tot județul au contribuit la acest convoi umanitar: de la Căianu Mic, Zagra, Tiha Bârgăului, Maieru, Teaca, Măgura Ilvei, Galații Bistriței, Rebrișoara, Ciceu Giurgești, Bistrița și Vatra Dornei. Dacă am uitat pe cineva, cu siguranță ca oamenii care s-au bucurat azi, îi vor purta în gând și rugăciune!

Mulțumim IPS Mitropolit Meletie al Cernăuțiului și Prot. Nicolae Popescu pentru primirea în siguranță!”, a ținut să transmită deputatul Bogdan Ivan despre această nouă dovadă de solidaritate cu poporul ucrainean.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"