Home » Un cetățean al comunei Târlișua a împlinit 100 de ani !

Un cetățean al comunei Târlișua a împlinit 100 de ani !

Publicat de Radu SÎRBU
762 Vizualizari

Unul dintre cele mai longevive persoane din județul Bistrița-Năsăud a împlinit, în urmă cu două zile, 100 de ani. Este vorba de Maftei Burzo, un veteran de război din Târlișua, aspectul fiind făcut public de primarul Vlăduț Purja.

”Cu toate că suntem într-o situație de criză, viața își urmează cursul ei firesc, iar pe 24 martie 2020, comuna noastră a fost la ceas de aniversare, deoarece domnul Maftei Burzo a împlinit binecuvântata vârstă de 100 de ani. Cu siguranță, nu mulți au avut acest privilegiu și nu toată lumea îl va avea. Chiar dacă a trecut prin încercări grele, fiind veteran de război, a depășit cu brio încercările vieții, iar la vârsta pe care o deține încă reușeste să se bucure de fiecare zi pe care Dumnezeu i-a hărăzit-o! În numele Consiliului Local, al Primăriei Comunei Târlișua și al meu personal, îi urăm un sincer și călduros LA MULȚI ANI, multă sănătate și speranță în toate!”, a transmis primarul Vlăduț Purja.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"