Home » Vaccinarea din mașină în centrul organizat în parcarea din Bistrița, reușită deplină. Lumea s-a înghesuit să se imunizeze cu serul Pfizer

Vaccinarea din mașină în centrul organizat în parcarea din Bistrița, reușită deplină. Lumea s-a înghesuit să se imunizeze cu serul Pfizer

Publicat de Radu SÎRBU
708 Vizualizari

Deschis în această dimineață, centrul de vaccinare drive-through din Bistrița, care funcționează în parcarea galeriei comerciale B1 Retail Park a atras ca un magnet sute de persoane dornice să se imunizeze împotriva noului coronavirus.

Potrivit informațiilor comunicate de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, până la ora 17:00, nu mai puțin de 413 persoane au fost vaccinate cu serul Pfizer. Printre aceștia s-a numărat și un spaniol, în vârstă de 37 ani, fără reședință în România, acesta arătându-se încântat de faptul că, fiind cetățean european, poate beneficia de imunizare la noi în țară, în condițiile în care, din spusele sale, în Spania cea mai apropiată data la care s-ar putea programa ar fi undeva în luna noiembrie-decembrie.

Afluența mare a făcut ca autoritățile să suplimenteze numărul de doze. Centrul se va închide la ora 20:00, urmând să fie redeschis mâine, 9 mai, tot în intervalul orar 08:00 – 20:00.

Persoanele care au ales această variantă pentru a se vaccina vor avea posibilitatea să facă rapelul tot într-un centru de acest fel, care va funcționa peste trei săptămâni în aceeași locație. De asemenea, pentru administrarea dozei de rapel, persoanele vaccinate pot merge la orice alt centru din județ și nu numai în care se administrează vaccinul Pfizer/BioNTech, cu condiția de a anunța centrul ales cu 72 de ore înainte.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"