Home » Vasile și Paraschiva Borș – cei doi soți care împart și bucuria de a alerga la diferite concursuri sportive

Vasile și Paraschiva Borș – cei doi soți care împart și bucuria de a alerga la diferite concursuri sportive

Publicat de Radu SÎRBU
458 Vizualizari

El este primarul comunei Maieru – edil aflat la al patrulea mandat, iar ea o respectată profesoară de educație fizică. La bine și la greu, aleargă de o viață împreună. La propriu, întrucât Vasile și Paraschiva Borș se numără de ani buni printre participanții fideli la diferite crosuri, semimaratoane sau maratoane, unele chiar montane.

Mai mult, Paraschiva Borș este dublă medaliată cu aur la categoria de vârstă 50+, la Balcaniada de Atletism Masters din Slovenia desfășurată în 2018. Una dintre medalii a fost adjudecată de Paraschiva Borș la proba de 5000 de metri, iar cea de a doua la semimaraton, unde a înregistrat și un record național.

După cum ne-a declarat, primarul Vasile Borș aleargă pentru sănătate fiind un exemplu de bună practică de faptul că alergatul nu are vârstă. ”Mă simt fericit când particip la o competiţie de orice fel”, ne-a spus edilul care, ori de câte ori are ocazia, este mereu lângă soția lui la diferite competiții sportive.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"