Home » Caz incredibil la Ilva Mare, astă noapte, în care ironia sorții a fost maximă: unei mame i-a murit, subit, fetița de 3 ani, iar peste doar trei ore aceasta năștea o nouă fetiță !

Caz incredibil la Ilva Mare, astă noapte, în care ironia sorții a fost maximă: unei mame i-a murit, subit, fetița de 3 ani, iar peste doar trei ore aceasta năștea o nouă fetiță !

Publicat de Radu SÎRBU
4963 Vizualizari

Un anunț prin 112, făcut aseară la ora 21.21, solicita ajutor medical pentru salvarea unei fetițe de doar 3 ani ce era inconștientă într-o familie din Ilva Mare. Spre locul indicat au plecat imediat ambulanța SAJ din Maieru dar și cea de Terapie Intensivă Mobilă din Bistrița. Copilei i s-a făcut rău brusc și a intrat în comă instantaneu. Din nefericire, în ciuda tuturor eforturilor depuse de salvatori, ea nu a mai putut fi readusă la viață, cauza decesului urmând a fi stabilită de către medicii legiști.

De-abia apucase să se întoarcă de la acest nefericit caz, când, surpriză, la ora 0.40, echipajul SAJ din Maieru a fost solicitat să intervină din nou la aceeași adresă din Ilva Mare. De data aceasta, pe mama fetiței ce de-abia murise au apucat-o durerile nașterii, femeia aducând pe lume o altă fetiță chiar în salvare ! În siguranță, cele două suflete au ajuns cu bine la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița. Viața este surprinzătoare și ciclică în orice situație !

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"