Home » (FOTO) O copilă de 12 ani, din Reteag, a dispărut de acasă. AȚI VĂZUT-O?            

(FOTO) O copilă de 12 ani, din Reteag, a dispărut de acasă. AȚI VĂZUT-O?            

Publicat de Radu SÎRBU
421 Vizualizari

Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută o tânără de 12 ani care a plecat voluntar de domiciliu, din Reteag și nu s-a mai întors.

Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Ieri, 30 decembrie, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 27 decembrie 2021, în jurul orei 12.00, fiica ei în vârstă de 12 ani a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

La data plecării, Cengeri Larisa-Cristina era îmbrăcată cu blugi de culoare albastră, bluză de culoare neagră, geacă de culoare roz spre mov și teniși de culoare albă.

Semnalmente: minora are înălțimea de aproximativ 1.55-1.60 m, greutatea de 58-59 de kilograme, fața ovală, ochi verzi, păr castaniu, până la umăr, iar pe obrazul stâng și gât are o cicatrice.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea tinerei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO