Home » (FOTO) Astăzi, o parte din elevii anilor terminali s-au întors la școală

(FOTO) Astăzi, o parte din elevii anilor terminali s-au întors la școală

Publicat de Radu SÎRBU
1198 Vizualizari

După aproape 3 luni de pandemie, o parte din elevii care susțin în această vară Evaluarea Națională și BAC-ul au întorc de astăzi, 2 iunie, la școală pentru pregătirea examenelor naționale.

Este și cazul Colegiului Național ”George Coșbuc” din Năsăud, acolo unde din totalul celor 197 de elevi de an terminal au ales să revină la cursuri 153.

Am organizat 17 grupe de elevi, dispuși în două corpuri de clădire. Vor intra pe la intrarea elevilor, vor fi primiți de doamna asistentă care le va lua temperatura și-i va tria. În curtea școlii și pe trotuar au fost marcate semne din 2 în 2 metri, la fel și pe holul școlii până la sala de clasă în care se organizează activitatea. În clase au fost delimitate și locurile unde se vor așeza în bănci. Un număr de 44 de elevi au optat în continuare pentru cursurile online”, ne-a declarat în această dimineață Anca Mariana Cârcu – directorul colegiului năsăudean.

Așadar, în perioada 2 – 12 iunie, elevii din clasele terminale sunt așteptați în unitățile școlare, în condiții de siguranță. În situațiile în care unii absolvenți nu au optat pentru pregătirea suplimentară în școală, managerii și cadrele didactice vor continua activitatea on-line, prin intermediul platformelor utilizate până în prezent sau al altor mijloace convenite de comun acord.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"