Home » Emil Iugan, mărturie cutremurătoare despre experiența Covid: ”Am fost la limita dintre viață și moarte!”

Emil Iugan, mărturie cutremurătoare despre experiența Covid: ”Am fost la limita dintre viață și moarte!”

Publicat de Radu SÎRBU
773 Vizualizari

Astăzi, Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a postat pe pagina sa de Facebook mărturia unui om ce a trecut prin trista experiență a bolii Covid. Este vorba de Emil Iugan, fondatorul grupului de firme MIS Grup, cetățean de onoare al județului Bistrița-Năsăud. ”Experiența personală a trecerii prin boală, la un pas de moarte, reprezintă o lecție cutremurătoare. Realizezi, mai mult decât oricând, că virusul nu ține cont de nume, de statut, nici de cifra de afaceri și că toți suntem la fel de vulnerabili în fața lui. Îi mulțumim d-lui Emil Iugan că a ales să tragă un semnal de alarmă asupra faptului că gestionarea pandemiei depinde de noi toți. În ceea ce ne privește, am rămas profund impresionați să vedem un om ca dânsul cu ochii plini de lacrimi, relatându-ne momentul de cumpănă prin care a trecut”, se arată în postarea Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud pe Facebook.

În cadrul unui clip video, Emil Iugan a mărturisit despre calvarul trăit din care a ieșit învingător cu ajutorul credinței și al îngrijirii acordate de personalului medical al spitalului din Bistrița. El a ținut să atragă atenția asupra necesității de vaccinare anti-Covid, pe care îl consideră ”singurul instrument care dă rezultate, pe care este necesar să-l facem”.

În noiembrie anul trecut, am crezut că sunt răcit, dar s-a constatat că aveam Covid și într-o stare foarte gravă am ajuns la spital la ATI. Am stat o lună de zile în spital, am fost la limită între viață și moarte. M-a salvat în primul rând puterea lui Dumnezeu și în al doilea rând strădania și tratamentul de care am beneficiat, nu numai eu, toți bolnavii fără deosebire, din partea unui personal medical calificat. Sunt creștin practicant, fac parte din cultul penticostal, și înainte de a mă vaccina am luat legătura cu pastori cunoscuți, cu prieteni, cu slujitori ai altarelor de la toate cultele din țară și străinătate și cu toții am ajuns la concluzia că vaccinarea este un act medical benevol, care nu intră în contradicție cu principiile moralei creștine, cu ceea ce scrie în Biblie, din contră, Dumnezeu ne lasă la îndemână mintea, rațiunea și înțelepciunea..

Îmi desfășor activitatea într-o firmă în care intră zilnic 300 de salariați și peste 50 de persoane străine cu care intrăm în contact. Ca să mă protejez pe mine, viața mea și a familiei mele, a salariaților, am decis în cadrul grupului de firme să stăm de vorbă prietenește, să conștientizăm această nevoie, care presupune o grabă. Și așa e foarte târziu, efectele se văd. Singurul instrument care dă rezultate este vaccinul, pe care este necesar să-l facem. Din păcate, beneficiem de o informare potrivnică, de o campanie de dezinformare din partea unor oameni care nu sunt de meserie și care a prins la mare parte din populație. Am luat legătura cu medici, cu profesori, cu cercetători, cu oameni care cunosc bine problema și în unanimitate mi-au spus că singura soluție la îndemână, gratuită, ușor de administrat chiar și la locul de muncă, este vaccinul.

Vă îndemn pe toți, pe salariații noștri, pe toți cei cu care intrăm în contact, pe cei pe care îi cunoaștem: este nevoie să ne vaccinăm, în interesul vieții noastre personale, a familiilor, a comunităților în care trăim și muncim”, a transmis Emil Iugan.

Respectivul videoclip poate fi urmărit dând clic pe următorul link:

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/videos/598758504614401

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"