Home » (EXCLUSIV) Poveste înfiorătoare, cu legături în satele Bichigiu și Budacu de Jos: O tânără și concubinul ei s-au autoincendiat la câteva zile distanță unul de altul! Șansele lor de supraviețuire sunt minime

(EXCLUSIV) Poveste înfiorătoare, cu legături în satele Bichigiu și Budacu de Jos: O tânără și concubinul ei s-au autoincendiat la câteva zile distanță unul de altul! Șansele lor de supraviețuire sunt minime

Publicat de Radu SÎRBU
2591 Vizualizari
  • în urmă cu 3 ani, femeia mai trăise o dramă după ce un alt concubin a fost omorât și tranșat într-o casă din Aluniș!

În urmă cu 4 zile, în seara de Sfântă Mărie Mare, un bărbat cu arsuri pe 75 la sută din suprafața corpului a fost găsit pe drumul către Budacu de Jos. Anunțați prin 112, salvatorii ajunși la locul indicat au intubat victima și au dus-o la spital, polițiștii aflând că omul are 30 de ani și este din Poiana Mare, județul Dolj. Cercetările oamenilor legii au arătat că gorjeanul era cioban la o stână din zona Budacului iar rănile foarte grave au fost produse prin autoincendiere.

Bărbatul era pripășit în județul Bistrița-Năsăud, având domiciliul temporar în satul Aluniș (comuna Zagra), acolo unde stătea în concubinaj cu o tânără originară din satul Bichigiu. Se pare că decizia bărbatului de a-și da singur foc are la bază o ceartă cu concubina.

Șocant este că, aseară, aceasta a dorit să-și încheie socotelile cu viața în același mod! Alături de copilașul în vârstă de doar 4 luni pe care îl are cu gorjeanul, a mers la casa părintească din Bichigiu. Acolo, după un scandal cu mama sa, a luat o sticlă cu benzină și-a turnat-o pe ea și și-a dat foc! A suferit arsuri de gradul II și III pe aproximativ 70 % suprafața corporală, fiind transportată în stare foarte gravă la spitalul din Bistrița. Polițiștii au deschis o anchetă iar copilașul i-a fost dus la Centrul de Plasament din Bistrița, acolo unde se află și alt copil al respectivei tinere – odraslă ce provine dintr-un concubinaj anterior cu un bărbat din Aluniș, ce a fost omorât, tranșat cu drujba și aruncat într-o râpă, de un al cuplu de concubini din același sat în luna iulie a lui 2017, crimă înfiorătoare ce a fost descoperită la un an distanță din mărturia unui copil de 6 ani ce a fost martor la grozăvie. Criminalii, bărbatul a primit aproape 16 ani de temniță iar femeia – 13.

Revenind la tragedia actuală să spunem că starea celor doi incendiatori este critică, medicii fiind rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"