Home » (EXCLUSIV) Un șofer de TIR din Salva, originar din Salva, antivaccinist pe rețelele de socializare, a murit de Covid în Spania

(EXCLUSIV) Un șofer de TIR din Salva, originar din Salva, antivaccinist pe rețelele de socializare, a murit de Covid în Spania

Publicat de Radu SÎRBU
2915 Vizualizari

Un șofer român de TIR în vârstă de 42 de ani, originar din comuna Salva, ce anunța pe rețelele de socializare faptul că ”vaccinarea anti-Covid este una dintre principalele cauze de deces în lume” a fost răpus în această săptămână, în Spania acolo unde era stabilit cu familia de mai mulți ani, tocmai din cauza virusului pe care îl ”denunța”.

Am rămas şocat, astăzi, când am aflat că acest prieten a decedat de coronavirus într-un spital din Spania în care a fost internat în urmă cu o săptămână”, a spus un consătean, tot șofer de TIR pentru Mesager24.ro.

Cel mai trist din această poveste este că în urma sălăuanului au rămas o soție și doi copilași îndurerați pe vecie. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"