Home » (FOTO) 17 elevi ai Școlii de Subofițeri Boldești, repartizați în stagiu de practică la ISU Bistrița-Năsăud, au depus jurământul militar

(FOTO) 17 elevi ai Școlii de Subofițeri Boldești, repartizați în stagiu de practică la ISU Bistrița-Năsăud, au depus jurământul militar

Publicat de Radu SÎRBU
1092 Vizualizari

Astăzi, cu respectarea măsurilor de distanțare socială, cei 17 elevi ai Școlii de Subofițeri Boldești, repartizați în stagiu de practică la ISU Bistrița-Năsăud, au depus jurământul militar.

”“Eu…. jur credinţă patriei mele, România.
Jur să-mi apăr ţara, chiar cu preţul vieţii.
Jur să respect constituţia, legile ţării şi regulamentele militare.
Aşa să-mi ajute Dumnezeu.”

Moment unic, emoţionant pentru fiecare dintre noi, militarii, depunerea Jurământului Militar presupune asumarea unei mari responsabilităţi care ne călăuzește paşii în carieră.

Momente surprinse la ceremonia de depunere a Jurământului Militar la sediul ISU Bistrița – Năsăud de către elevii de la Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldești.

Mult succes în carieră celor care astăzi au depus Jurământul Militar!”, au scris pe pagina de facebook reprezentanții ISU BN.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"