Home » (FOTO – EXCLUSIV) Caz șocant la Maieru: Un copil de 12 ani a fost găsit spânzurat. Întrucât starea lui este foarte gravă a fost chemat în ajutor elicopterul SMURD

(FOTO – EXCLUSIV) Caz șocant la Maieru: Un copil de 12 ani a fost găsit spânzurat. Întrucât starea lui este foarte gravă a fost chemat în ajutor elicopterul SMURD

Publicat de Radu SÎRBU
4915 Vizualizari

Alarmă la Maieru, pentru un caz cutremurător petrecut în urmă cu aproximativ o oră: un copil de doar 12 ani a încercat să-și pună capăt zilelor prin spânzurare.

Băiatul a fost găsit în ștreang în propria gospodărie de niște aparținători, în condițiile în care acesta era singur acasă întrucât mama sa (care este divorțată) era plecată la munte să culeagă fructe de pădure.

El a fost găsit inconștient și imediat ce a fost coborât din propria-i spânzurătoare i s-au aplicat manevrele de resuscitare. În ajutor au venit și paramedicii Gărzii de Intervenție din Sângeorz-Băi, manevrele redâdu-i pulsul victimei, însă aceasta nu și-a venit încă în simțiri. Dat fiind cazul foarte grav, în ajutor a fost chemat elicopterul SMURD, aeronavă care va prelua în câteva minute copilul de pe terenul de fotbal din Maieru.

Încă nu se știe ce l-a îndemnat pe băiat să recurgă la acest gest disperat, polițiștii deschizând o anchetă în acest sens.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO