Home » Șofer din Rebra implicat într-un accident rutier, depistat de polițiști fără dreptul de a conduce mașini întrucât avea permisul reținut

Șofer din Rebra implicat într-un accident rutier, depistat de polițiști fără dreptul de a conduce mașini întrucât avea permisul reținut

Publicat de Radu SÎRBU
1089 Vizualizari

Necazul s-a petrecut la orele amiezii de ieri, acccident rutier ce a avut loc pe DN 17 în Șintereag, două vehicule tamponându-se.

Polițiștii ajunși la locul evenimentului au identificat șoferii implicați în accident, respectiv o femeie de 61 de ani din Căianu Mic și un tânăr de 19 ani din Rebra.

Cei doi conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul nu are dreptul de a conduce autoturisme pe drumul public, având permisul reținut.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând documentarea faptei.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"