Home » (FOTO) Grup masiv de austrieci veniți la off-road în munții Rodnei, opriți de pădurarii și polițiștii din comuna Romuli după ce au spart ilegal lacătul unei bariere pe un drum forestier din localitate

(FOTO) Grup masiv de austrieci veniți la off-road în munții Rodnei, opriți de pădurarii și polițiștii din comuna Romuli după ce au spart ilegal lacătul unei bariere pe un drum forestier din localitate

Publicat de Radu SÎRBU
16059 Vizualizari

Dimineața aceasta a fost cu năbădăi pentru silvicultorii și polițiștii din comuna Romuli după ce aceștia s-au confruntat cu o hoardă de austrieci împătimiți de off-road veniți să-și facă damblaua în zona montană a Rodnei. Atenționați cu o zi înainte de reprezentanții Gărzii Forestiere de posibilul ”asediu” al plaiurilor romulene, localnicii cu atribuții în domeniu au fost pe fază și au descoperit că grupul ce număra circa 50 de mașini de teren cu numere de înmatriculare străine au spart lacătul unei bariere de la intrarea pe drumul forestier de pe Valea Glodului în încercarea de a ajunge în zona Dragomirești din Maramureș. Conduși la sediul de poliție din Romuli, grupul de austrieci va trebui să dea seama pentru distrugere.

Ulterior, după ce au părăsit comuna Romuli, off-roadiștii din Austria au ajuns pe drumuri lăturalnice, în această după-amiază, în zona împădurită de la Dragomirești, însă acolo au fost așteptați de o întreagă armată de jandarmi și reprezentanți ai Gărzii Forestiere care și la această oră efectuează cercetări dacă străinii au respectat legile care interzic partidele de off-road fără acordul proprietarilor de păduri.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"