Home » Dotări și echipamente noi la Spitalul Orășenesc din Năsăud

Dotări și echipamente noi la Spitalul Orășenesc din Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU
34 Vizualizari

Pe data de 11 mai, la Spitalul Orășenesc „Dr George Trifon” din Năsăud a avut loc recepția echipamentelor și a consumabilelor din cadrul proiectului COVID.

La invitația managerului spitalului, juristul Daniel Marcu, evenimentul s-a bucurat și de prezența primarului Dorin Vlașin și viceprimarului Marius Bodea.

”Un lot deosebit de important de echipamente va deservi, începând de săptămâna viitoare, spitalul, contribuind la o mai bună calitate a serviciilor medicale. Dintre acestea, amintim: Stație monitoare funcții vitale cu 16 monitoare și unitate centrală cabinet, Aparat de ventilație, Defibrilator, Concentratoare de oxigen portabil, Electrocardiograf (EKG), Aparat ABPM/HOLTER EKG, Ecograf cu sonde peste 12MHz și Doppler, Pulsoximetru portabil, Punsoximetru sensor QMIB, Oscilometru DOPPLER vascular, Detector vene portabil, Trusă completă de prim ajutor, Console gaze medicale, Sistem digital mobil raze X, Lămpi UV bactericide pe suport stativ, Pat cu funcție de cântărire, Paturi pacienți cu noptieră și saltea incluse, Elevator transport pacienti hidraulic, Pat mobil cu targă și suport oxigen, Cărucior deșeuri medicale, Cărucior medicamente cu sertare frontale și spate, Dulap de medicamente cu seif, Microscop optic binocular cu cameră foto și diverse tipuri de analizoare. Pe lângă acestea, s-a recepționat și un lot important de consumabile și echipamente de protecție.

Zilele acestea se lucrează la montarea echipamentelor și instruirea personalului care le va deservi.
Țin să mulțumesc managerului Daniel Marcu și întregului colectiv al Spitalului Orășenesc „Dr. George Trifon” Năsăud pentru implicare”, a transmis primarul Dorin Vlașin.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"