Home » (FOTO) Încă un TIR a derapat astăzi pe drumurile din Țara Năsăudului. După Romuli s-a întâmplat și la Sângeorz-Băi

(FOTO) Încă un TIR a derapat astăzi pe drumurile din Țara Năsăudului. După Romuli s-a întâmplat și la Sângeorz-Băi

Publicat de Radu SÎRBU
2341 Vizualizari

Evenimentul a avut loc în jurul orei 20.00, la intersecția Drumului Național 17D cu Drumul Comunal 2B, ce duce către Cormaia, pentru aproximativ 30 de minute traficul rutier desfășurându-se pe un singur fir, ca urmare a unui TIR care a derapat. La fața locului, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au dirijat circulația, iar situația a fost remediată.

Pe celelalte drumuri națioanale și județene se circulă în condiții de iarnă, se acționează cu materiale antiderapante, iar polițiștii de la Rutieră din tot județul monitorizează circulația și acționează la nevoie.

La acest moment situația rutieră pe raza județului se prezintă astfel:

Pe drumul național 17, Bistrița-Vatra Dornei, se acționează cu mai multe echipaje de deszăpezire, însă din cauza ninsorilor abundente și a viscolului, se circulă cu dificultate, în conditii de iarnă. Filtrele de poliție instituite suplimentar, de la Serviciul Rutier și Secția 2 monitorizează și dirijează în permanență circulația. Totodată, verifică echiparea corespunzătoare a autovehiculelor care urmează să tranziteze zona, în special a celor peste 3,5 tone.

Despre TIR-ul care a derapat la Romuli puteți citi aici: https://mesager24.ro/2020/02/11/foto-un-tir-a-derapat-la-romuli-si-a-blocat-traficul-pe-un-sens-al-dn-17-c/

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"