Home » FOTO ȘTIREA TA: Autoturisme distruse în câteva ore, pe „calamitatul” drum național dintre Telciu și Fiad. Şoferii s-au ales cu jante îndoite şi cauciucuri tăiate

FOTO ȘTIREA TA: Autoturisme distruse în câteva ore, pe „calamitatul” drum național dintre Telciu și Fiad. Şoferii s-au ales cu jante îndoite şi cauciucuri tăiate

Publicat de Radu SÎRBU
584 Vizualizari

Unii șoferi, mai ales cei care nu sunt din zonă și care au avut ghinionul să aseară pe Drumul Național 17 C, între Telciu și Fiad, şi-au distrus maşinile în doar câteva ore. Oamenii s-au trezit cu pneurile tăiate şi jantele îndoite în gropile apărute în asfalt, în ultimele zile.

Ei spun că gropile de pe această porțiune de drum, răsărite în doar câteva zile de ninsoare și ploi, sunt imposibil de ocolit.

Iată cum arată Drumul Național 17 C, între Telciu și Fiad, acolo unde pe o porțiune de 200 de metri, deja trei autoturisme și-au făcut distrus roțile în seara aceasta. Mai ales pentru cei care tranzitează zona aceste cratere sunt capcane pentru mașini”, ne-a scris o persoană din zona cu pricina, mesaj exemplificat cu câteva poze. Alo, Drumurile Naționale, se aude!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"