Home » FOTO – ȘTIREA TA: Un cetățean din Coșbuc și-a aruncat gunoaiele pe drumul ce duce spre satul Bichigiu ! Vezi pe numele cui ar figura ”coletul”

FOTO – ȘTIREA TA: Un cetățean din Coșbuc și-a aruncat gunoaiele pe drumul ce duce spre satul Bichigiu ! Vezi pe numele cui ar figura ”coletul”

Publicat de Radu SÎRBU
2704 Vizualizari

Am dori dacă puteți să ne ajutați în legătură cu o persoană care și-a aruncat gunoaiele pe drumul care duce la Bichigiu, s-au găsit din fericire hârtii care dovedesc identitarea ”cetățeanului model“, acesta fiind comună Coșbuc! Eu, originară din Bichigiu, sunt revoltată deoarece în fiecare an se adună câte un grup de persoane, ba chiar și elevii școlii din Bichigiu și strâng gunoaiele din tot satul, inclusiv de pe Valea Bichigiului, și nu mi se pare normal că alți cetățeni din alte sate să meargă la Bichigiu și să arunce ce vor și pe unde vor! Nu reușesc să dau de acest ”cetățean model” și am speranța că dacă o să faceți dvs publice pozele, probabil o să se sesizeze și o să meargă să își strângă ”bunurile”! Și mai avem speranța că odată văzute pozele și de alte persoane, să nu se mai repete această mizerie! Va mulțumim!”, a fost mesajul primit de la Victoria Gagea de cotidianul nostru astăzi.

După cum se deduce din fotografiile postate pe Facebok de către Andrei Miron, coșbuceanul certat cu bunul simț este Runcan Ioan, așa cum reiese din documentele găsite printre mizerii. Gestul său pare de neînțeles, în condițiile în care Supercomul, firma specializată în colectarea și transportul deșeurilor menajere la groapa de gunoi a județului, îți ia din fața casei mizeriile din gospodărie.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"