Home » (FOTO) Un bărbat din Rebrișoara s-a urcat la volan fără permis și a produs un accident rutier spectaculos între Rebrișoara și Nepos

(FOTO) Un bărbat din Rebrișoara s-a urcat la volan fără permis și a produs un accident rutier spectaculos între Rebrișoara și Nepos

Publicat de Radu SÎRBU
5367 Vizualizari

Polițiștii din Năsăud au intervenit în această seară că urmare a unui accident rutier care a avut loc pe Drumul Național 17D, la ieșire din localitatea Rebrișoara.

În urma primelor verificări și măsurători efectuate, a rezultat faptul că un bărbat de 34 de ani, din Rebrișoara, care nu deține permis de conducere, în timp ce conducea un autoturism de teren, nu s-ar fi asigurat corespunzător înainte de a pătrunde de pe un drum lateral pe Drumul Național și a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula pe direcția Rebrișoara-Nepos.

În urma accidentului, ambele autovehicule au ieșit în afara părții carosabile; conducătorul autoturismului a fost rănit ușor, însă a refuzat transportarea la spital. Pe parcursul intervenției, polițiștii au dirijat circulația, traficul desfășurându-se alternativ, pe un singur sens.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și vătămare corporală din culpă.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"