Home » Ioan Peteleu, fostul viceprimar și actualul administrator public al municipiului Bistrița a murit la doar 54 de ani!

Ioan Peteleu, fostul viceprimar și actualul administrator public al municipiului Bistrița a murit la doar 54 de ani!

Publicat de Radu SÎRBU
981 Vizualizari

Administratorul public al municipiului Bistrița, Ioan Peteleu, a încetat din viață astă-noapte în urma unui stop-cardiorespirator, la vârsta de doar 54 de ani.

Acesta fusese diagnosticat cu COVID-19 în urmă cu mai puțin de două săptămâni şi se afla în izolare la domiciliu.

Ioan Peteleu era membru al Partidului Național Liberal și a fost viceprimar al municipiului Bistrița în perioada 2012-2014. Din acest an, era city-manager al municipiului Bistrița. De profesie inginer, Ioan Peteleu avea o firmă privată, în domeniul IT.

Vestea morţii sale a fost anunţată în această dimineaţă pe reţelele de socializare de către mai mulţi colegi de partid, printre care preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud şi primar al Bistriţei, Ioan Turc, preşedintele organizaţiei municipale PNL Bistriţa, viceprimarul Sorin Hangan, şi prefectul judeţului, Stelian Dolha, care au transmis mesaje de condoleanţe familiei. Dumnezeu să-l odihneasxă în pace!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO