Home » Milorad, străbunicul care de peste 50 de ani bea bere în loc de apă!

Milorad, străbunicul care de peste 50 de ani bea bere în loc de apă!

Publicat de Radu SÎRBU
1007 Vizualizari

O poveste de viață interesantă vine din partea unui străbunic din zona sârbă a Bosniei. Este vor de Milorad Zdjelar, cel care alaltăieri, pe 12 iulie a împlinit venerabila vârstă de 89 de ani și care trăiește în sătucul Tomașica din Republica Srpska.

Potrivit, portalului de știri online banjaluca.com, rețeta pentru longevitatea lui nea Milorad se regăsește în faptul că omul consumă doar bere de o jumătate de secol! Povestea cu gust de malț a început din copilărie, când tatăl său i-a oferit prima bere. A încercat, dar nu i-a plăcut, după cum mărturisește, fiindcă băutura era amară. Totul s-a schimbat, însă, radical în 1969, atunci când Milorad a plecat să lucreze în construcții în Germania. Acolo, primul lucru asupra căruia i-au atras atenția colegii de muncă a fost acela că apa nu este potabilă sugerându-i să bea în loc bere. Și i-a ascultat!

Din acel moment și până astăzi, berea a devenit cotidiană pentru Milorad în detrimentul apei. Total! S-a întors din Germania în 1991, odată cu pensionarea. La împlinirea a 89 de ani, averea de suflet a lui Milorad Zdjelar numără cinci nepoți, opt strănepoți, iar în noiembrie va deveni stră-străbunic pentru prima dată. La mulți ani, stropiți cu bere, gospodin!

Foto: www.banjaluca.com

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"