Home » Noi modele ale declarației pe proprie răspundere și adeverinței de la angajator, care trebuie completate în contextul noilor restricții de circulație

Noi modele ale declarației pe proprie răspundere și adeverinței de la angajator, care trebuie completate în contextul noilor restricții de circulație

Publicat de Radu SÎRBU
2238 Vizualizari

Autoritățile au publicat noile modele de declarație pe propria răspundere și adeverință de la angajator, care trebuie completate începând de astăzi, 25 martie. Ele pot fi descărcate mai jos.

Declarația pe proprie răspundere poate fi scrisă și de mână, cu condiția completării tuturor câmpurilor, se precizează în formular. Documentul poate fi stocat și prezentat pentru control pe dispozitive electronice mobile, cu condiția ca pe documentul conțină semnătura olografă a persoanei care folosește Declarația și data pentru care este valabilă declarația.

Adeverința de la angajator poate fi stocată și prezentată pentru control pe dispozitive electronice mobile, cu condiția ca pe documentul prezentat să existe semnătura olografă a reprezentantului legal al angajatorului și data la care a fost redactată adeverința.

Model Declarație pe proprie răspundere, descarcă aici:
https://s.iw.ro/gateway/g/ZmlsZVNvdXJjZT1odHRwJTNBJTJGJTJG/c3RvcmFnZTA3dHJhbnNjb2Rlci5yY3Mt/cmRzLnJvJTJGc3RvcmFnZSUyRjIwMjEl/MkYwMyUyRjI2JTJGMTMwNTYzNl8xMzA1/NjM2X0RlY2xhcmF0aWUtcHJvcHJpZS1S/YXNwdW5kZXJlXzIyLnBkZiZoYXNoPWZk/MmZiYWMxMDkwZGU2MWFhMjk3N2FhODE3MzZmODUy.pdf

Model Adeverință de la angajator, descarcă aici: https://s.iw.ro/gateway/g/ZmlsZVNvdXJjZT1odHRwJTNBJTJGJTJG/c3RvcmFnZTA3dHJhbnNjb2Rlci5yY3Mt/cmRzLnJvJTJGc3RvcmFnZSUyRjIwMjEl/MkYwMyUyRjI2JTJGMTMwNTY0MF8xMzA1/NjQwX0FkZXZlcmludGEtcGVudHJ1LWFu/Z2FqYXRvcmlfbm9hcHRlXzIyLnBkZiZo/YXNoPTM2YWMyYjJjMWM5MmM0MjJmNGU1NzM3YjIzOWI5OThk.pdf

Un nou val de restricții, în vigoare de vineri
Guvernul a aprobat noile restricții pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu coronavirus. Acestea au fost propuse de CNSU, după o ședință care a avut loc joi. Măsurile urmează să intre în vigoare de vineri, imediat după publicarea lor în Monitorul Oficial.

Potrivit documentului propus de CNSU și adoptat de Guvern, în localitățile cu o incidență mai mare de 7,5 cazuri COVID la mia de locuitori va fi interzisă circulația în afara locuinței după ora 20:00, cu două ore mai devreme față de restul localităților. Măsura se va aplica și în localitățile în care incidența este mai mare de 4 cazuri la mia de locuitori în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

De asemenea, magazinele vor fi închise de la ora 18:00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în localitățile cu o rată mai mare de 4 la mia de locuitori, iar acolo unde incidența este mai mare de 7,5 cazuri la mie, măsura se va aplică pe tot parcursul săptămânii.

Se închid și sălile de fitness în localitățile cu o rată mai mare de 4 la mie. Totodată, Guvernul a luat mai multe decizii pentru a permite circulația în noaptea de Înviere.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"